Bel ons vrijblijvend op 0318-554415

Groepsvervoer

Vanaf uw eigen computer rustig uw reis voorbereiden is nergens meer een probleem. Comfortabel reizen per bus of uw eigen taxi die u bij ons ook online kunt bestellen.

Wanneer u meteen via het internet een taxi wil bestellen, kunt u ons online reserveringsformulier gebruiken.

U wordt na verzending door ons gebeld om uw aanvraag te bevestigen. Wij kunnen uw online reservering alleen in behandeling nemen indien deze uiterlijk 48 uur voor het aanvangen van de rit bij ons binnen is. Daarnaast is het noodzakelijk dat alle gegevens volledig zijn ingevuld.

Groepsvervoer

Een dagje uit, een schoolreisje of een personeelsuitje?

Ook wanneer het op groepsvervoer aankomt kunt u bij Bolderman prima terecht. Er zijn verschillende varianten die die wij voor het gemak voor u op een rijtje hebben gezet. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op via mail, deze website of per telefoon.

Ontspanning

Voor een gezellige dag of avond uit hebben wij voor u een oplossing op maat. Samen uit samen thuis. Maar wie is de Bewust Onbeschonken Bestuurder. Wie is na een lange dag nog fit genoeg om iedereen veilig thuis te brengen? Het antwoord op die vraag is heel simpel! Bolderman verzorgt voor u het vervoer door heel Nederland. Geen problemen met parkeren, en iedereen tegelijk op de plaats van bestemming!

Vakantie

Wilt u met familie of vrienden onbezorgt op vakantie, informeer dan eens naar de mogelijkheden die wij u op dit gebied kunnen aanbieden. Niets is aangenamer dan uw vakantie te beginnen bij uw eigen voordeur. U kunt dan meteen al genieten van gezelligheid en vakantiesfeer!

Schoolreizen

We helpen graag mee aan een onvergetelijke schoolreis voor de kinderen van uw school. Dat begint en eindigt natuurlijk met een betrouwbare, gezellige chauffeur die goed met kinderen kan opschieten!

Bent u niet meer op tijd voor een reservering via internet?

Geen een probleem! Belt u ons gerust en wij zullen ons best doen om u als nog van dienst te kunnen zijn.

Bel ons geheel vrijblijvend op: 0318 - 554415

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies