Bel ons vrijblijvend op 0318-554415

Luchthavenvervoer

Wat is makkelijker dan vanuit huis op vakantie gaan?

Wij bieden naar uw wens een uitgekiende luchthavenvervoer voor zowel prive- als combiritten. U komt ontspannen en op tijd op de luchthaven aan en hoeft zelfs de koffers niet uit de auto te halen. Service van de zaak! Ook bij terugkomst kunt u een taxi bij ons boeken om ontspannend te wennen aan de overgang van vakantieland naar Nederland. Eenmaal thuis is alles weer vertrouwd.Verleng uw vakantie en stap in een taxi van Bolderman!

Probleemloos heen en terug

Bolderman Personenvervoer verzorgt dag en nacht het vervoer vanuit Midden-Nederland van en naar de luchthaven. Geen gezoek meer naar parkeerplaatsen. Geen gesleep met koffers. En u hoeft uw auto niet meer dagenlang onbeheerd en betaald achter te laten. Tenslotte hoeft u niet meer aan te kloppen bij kennissen of familie om u bij nacht en ontij weg te brengen of op te halen.

Gecombineerd of privevervoer

Bolderman Personenvervoer biedt u de mogelijkheid om uw reis naar Schiphol op gecombineerde basis of prive te boeken. Bij vervoer op gecombineerde basis wordt u vervoerd met eventuele andere reizigers uit uw direkte omgeving. Bij privevervoer reist u alleen of met uw reisgenoten rechtstreeks naar de luchthaven.

Terug in Nederland

Bolderman Personenvervoer neemt met u bij aankomst op de luchthaven telefonisch contakt op. Indien geen mobiele telefoon bij u, treft u de chauffer aan bij het meeting-point. Ook in geval van vluchtvertraging is uw terugreis, zonder extra kosten, gegarandeerd.

Informatiemogelijkheden en voorwaarden

Bolderman Personenvervoer verzekert u van een zorgeloze reis, zowel voor de heen- als terugreis, en gelden er aantrekkelijke prijzen bij het vertrek van meerdere personen vanaf hetzelfde adres.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren terecht bij Bolderman Personenvervoer.

Wij wensen u een goede reis!

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies